Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که سگ‌های بیولوژیکی به دستورات صوتی مانند نشستن، واکنش نشان می دهند قرار است سگ‌های رباتیک به زودی از طریق مغز افراد این دستورات را دریافت کنند. 

محققان با استفاده از حسگری به نام بیوسنسور شخصی را به عینک واقعیت افوزده مجهز کرده تا با استفاده از آن، سگ ربات امواج مغزی را تشخیص داده و دستورات را اجرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که رابینسون روی هدف خاصی متمرکز می‌‍شود حسگر زیستی امواج مغزی مربوطه را تشخیص می‌دهد و با کمک سیگنال‌ها مدارها را تقویت می‌کند.

این فناوری با استفاده از هولولنز که توسط محققان دانشگاه سیدنی (UTS) توسعه داده شده کار می کند و برای فرماندهی ربات های چهارپا مورد استفاده قرار می گیرد. سگ ربات، معمولاً با یک کنسول دستی کنترل میشود، اما در این مورد امواج مغزی اپراتور است که فرمان حرکت را می دهد و به اپراتور اجازه میدهد تا حالت آماده باش خود را حفظ و یا از دستان خود برای کارهای دیگر استفاده کند. برای کار با ربات فقط باید روی هدف  مورد نظر تمرکز کنید تا سگ ربات بتواند آن را شناسایی و دستور را اجرایی کند.

محققان UTS و دفتر پیاده‌سازی و هماهنگی رباتیک و خودمختار ارتش (RICO) از دسامبر ۲۰۲۰ با یکدیگر همکاری کردند تا رابط‌های مغز و رایانه و کاربرد‌های تاکتیکی آن‌ها را بررسی کنند. 

پروفسور لین کشف کرد که چگونه نویز بدن و محیط را به حداقل برساند تا سیگنال واضح تری از مغز اپراتور دریافت کند. یکی دیگر از پیشرفت‌ها افزایش تعداد دستوراتی بود که اپراتور می‌تواند در یک دوره ثابت ارائه دهد. پروفسور یاکوپی جایگزینی برای حسگر‌های زیستی قدیمی ابداع کرد که برای تشخیص امواج مغزی، علاوه بر مشکلات خوردگی، دوام و مقاومت در برابر تماس با پوست از طریق مواد گرافن پیشرفته استفاده می‌شوند.

پروفسور  گفت: «ما توانسته‌ایم گرافن را که بسیار زیست‌سازگار و رسانا است، با بهترین فناوری سیلیکون ترکیب کنیم زیرا حسگر زیستی را انعطاف‌پذیر و قوی می‌کند.»

بیشتربخوانید

ایجاد حس لامسه در ربات ها به کمک پوست مصنوعی

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سگ ربات هوش مصنوعی امواج مغزی سگ ربات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در آخرین شماره از فصلنامه این سازمان، گزارش شاخص‌های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط به پاییز ۱۴۰۲ را منتشر کرده است که بر اساس این گزارش، سهم بازار مشترکین تلفن ثابت، تعداد خطوط شهری و روستایی، تعداد خطوط منصوبه و دایری و ضریب نفوذ تلفن ثابت اعلام شد.

سهم بازار مشترکین تلفن ثابت

شرکت مخابرات ایران (TCI) حدود ۶۶۶/‏۹۸ درصد از سهم بازار مشترکین تلفن ثابت، شرکتهای دارای پروانه FCP که ارائه دهنده سرویس‌های اینترنتی و ارتباطی ثابت هستند، ۰۱/‏۱ درصد و SERVCO تنها ۰۰۴/‏۰ درصد را در اختیار دارد.

بر اساس این گزارش از پاییز سال ۱۴۰۱ تا پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد اشتراک‌های روستایی ۳۱/‏۰ درصد کاهش داشته است اما تعداد روستاهای دارای ارتباط و تعداد روستاهای دارای تلفن خانگی ۰۱/‏۰ درصد رشد داشته است.

بیشترین آمار شکایت کاربران در حوزه ارتباطات ثابت

در این گزارش، جزئیات شکایت کاربران از خدمات ارتباطی و وضعیت شکایات ثبت شده در حوزه ثابت و سیار در سامانه ۱۹۵ اعلام شده است به طوری که ۷۵ درصد شکایات مربوط به حوزه ثابت و ۲۵ درصد شکایات مربوط به حوزه سیار است.

همچنین در این گزارش تعداد شکایات ثبت شده تلفن ثابت و تلفن همراه در ۴ دوره زمانی (سال ۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و۱۴۰۲) مورد بررسی قرار گرفته است که بر اساس آن شکایات ثبت شده تلفن ثابت و تلفن همراه با نوسان زیادی همراه بوده است.

در بخش تلفن ثابت در پاییز سال ۱۳۹۹، ۱۳ هزار و ۳۰۲ شکایت ثبت شده که در پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد ۲۰ هزار و ۷۹۷ شکایت ثبت شده است.

همچنین در بخش تلفن همراه، در پاییز سال ۱۳۹۹، ۸ هزار و ۷۴۶ شکایت ثبت شده که در پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۰ هزار و ۳۶۵ شکایت ثبت شده است.

سرعت اینترنت و قطعی در اپراتورهای مختلف

شاخص‌های کیفیت شبکه سیار از جمله سرعت انتقال داده مشترکین، میزان قطعی سرویس داده و میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده در نسل سوم و چهارم تلفن همراه در اپراتورهای مختلف طی آخرین گزارش به شرح زیر اعلام شده است.

در سرعت انتقال داده مشترکین در نسل سوم، اپراتور اول تلفن همراه عملکرد بهتری داشته است اما در سرعت انتقال داده در نسل چهارم رایتل پیشی گرفته است.

میزان قطعی سرویس داده نسل سوم در اپراتور دوم از همه بیشتر و بیش از ۰.۴ درصد است و پس از آن میزان قطعی سرویس نسل سوم در اپراتور سوم (رایتل) و پس از ان اپراتور اول است.

بررسی میزان قطعی سرویس نسل چهارم در اپراتورها نشان می‌دهد که در نسل چهارم اپراتور اول قطعی بیشتری دارد و کمترین قطعی سرویس داده نسل چهارم به اپراتورسوم (ایرانسل) مربوط می‌شود.

بر این اساس میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده 3G در اپراتور اول حدود ۹۹.۵ درصد و از دیگر اپراتورها بیشتر است و همچنین میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده 4G، در اپراتور دوم بیش از ۹۹.۵ درصد است که پس از آن اپراتور اول قرار دارد و اپراتور سوم (رایتل) ،۹۹ درصد است.

کد خبر 6093274 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • بارش‌های بهاری میهمان استان قزوین 
  • طراحی نیمکت مواج برای اتاق‌های انتظار (فیلم)
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • چرا به سمت قبله نماز می‌خوانیم؟ + دلائل علمی