Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی "دست الکترونیکی" با قابلیت کنترل انگشتان با امواج مغزی برای افرادی که دست خود را از بازو و ساعد از دست داده باشند برای اولین بار در ایران با همت مهندسان تبریزی اختراع شد.

یکی از اعضای تیم مخترع این دست الکترونیک که مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در تبریز است در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: این شرکت دانش بنیان از سال 94 در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تبریز مستقر شده و طی این‌ سال‌ها توانسته تعدادی محصول با عنوان "پروتزهای پیشرفته حرکتی" را برای قطع دست تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر پایدار ثانی افزود: محصولات تولید شده در این شرکت دارای قابلیت حرکت و کنترل انگشتان، آرنج و مچ دست بوده و متمایز با سایر محصولات موجود در بازار است.

وی افزود: محصولاتی شامل "انگشت مکانیکی قابل حرکت" برای افراد قطع انگشت از سه بند، "دست مکانیکی قابل حرکت" مخصوص افراد معلول و یا افرادی که در اثر کار با دستگاه‌های صنعتی کف دست و تمامی انگشتان خود را از دست داده باشند، "آرنج الکترونیکی" مخصوص افراد قطع دست از بازو و کتف و "مچ الکترونیکی" محصولی که قابلیت چرخش مچ را به حالت الکترونیکی ایجاد می‌کند از اختراعات ثبت شده این شرکت دانش بنیان است.

وی متذکر شد: تمامی محصولات نام برده بر روی افراد معلول تست شده و زیر نظر بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ثبت نهایی رسیده است؛ این محصولات در ایران منحصر به فرد بوده و فقط از طریق این شرکت به ثبت رسیده است.

پایدار ثانی با اشاره به ثبت اختراع دست الکترونیکی در اداره کل ثبت اختراعات تهران، گفت: معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان و مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تبریز از حامیان این اختراع هستند.

به گفته وی؛ تمامی محصولات تولیدی این شرکت دانش بنیان با همت و تلاش تیمی انجام می‌شود؛ برای اختراع این دست الکترونیکی نیز با تلاش تیمی متشکل از مهندس رحیم بابازاده، مهندس ناصر جاوید و مهندس محبوبه داورپناه به صورت تخصصی اقدام شده است.

وی با بیان این‌که دست الکترونیکی اختراع شده این شرکت دانش بنیان تحت انحصار این شرکت است، گفت: این محصول قابلیت رقابت با سایر محصولات را دارد و در آینده‌ای نزدیک به مرحله تجاری سازی خواهد رسید، به طوری که در روند صدور مجوز تولید گسترده این محصول 80 درصد مرحله صدور مجوز محقق شده است.

این مخترع خاطرنشان کرد: روکش پوست بر روی تمامی محصولات قطع عضو این شرکت تعبیه شده است که همرنگ با بافت دست قطع شده فرد معلول بوده و در ظاهر به عنوان یک محصول طبیعی و پروتز زیبایی به حساب می‌آید.

گفتنی است؛ گواهی ثبت اختراع برای انگشت مکانیکی و دست مکانیکی صادر شده است اما باوجود ثبت اختراع آرنج الکترونیکی، مچ الکترونیکی و دست الکترونیکی در اداره کل ثبت اختراع تهران، هنوز گواهی این اختراعات صادر نشده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی شرکت دانش بنیان دست الکترونیکی کنترل انگشتان تمامی محصولات ثبت اختراع اختراع شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۳۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی دختران تبریزی به جام جهانی رباتیک هلند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی تیم رباتیک دبیرستان فرزانگان ۴ تبریز به مربیگری سهیل شیخ احمدی و دستیارانش نوید اخوان، مسعود طهماسبی فرد و بهیاد زرنقی با عنوان «فیویورسا» با ترکیب ۶ نفر از دانش آموزان پایه یازدهم ریاضی و فیزیک به اسامی آسمان محمدی، اسرا حلمی، لیلا پورخدایی، آرمیتا شهیم، ثمین اکرامی و کیمیا منفرد به جام جهانی رباتیک ۲۰۲۴ هلند راه یافت.

تیم «فیویورسا» در هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در فروردین ماه گذشته با کسب مدال نقره برتری خود را در مقابل تیم‌های قدرتمند و با تجربه پایتخت به نمایش گذاشتند و جزو ۹ تیم برتر سهمیه اعزام به مسابقات بین المللی ربوکاپ ۲۰۲۴ هلند را دریافت کردند.

دختران تبریزی برای نخستین بار در تاریخ مسابقات رباتیک به عنوان نماینده کشور ایران از آذربایجان شرقی در مسابقات جام جهانی رباتیک با رقبای خود از کشور‌های مختلف به رقابت می‌پردازند.
مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۲۴ از تاریخ ۲۵ تا ۳۰ تیرماه سالجاری برگزار می‌شود و ۹ تیم برتر هجدهمین دوره مسابقات بین المللی آزاد ایران به عنوان نماینده کشور برای شرکت در مسابقات به هلند اعزام می‌شوند.

دیگر خبرها

  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • بارش‌های بهاری میهمان استان قزوین 
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • راهیابی دختران تبریزی به جام جهانی رباتیک هلند
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • قاضی تبریزی از برترین‌های کشور در صدور حکم مجازات جایگزین حبس
  • شکایت کاربران از هشدارهای آیفون